Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Guardado en:
Autor principal: | Βενετούλιας, Γιώργης (Autor) |
---|---|
Otros Autores: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Autor de introducción, etc.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Greek |
Publicado: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Materias: |
Ejemplares similares
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
por: Oliver, Jamie, 1973-
Publicado: (2010) -
Jamie's America /
por: Oliver, Jamie, 1973-
Publicado: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
por: Harris, Marvin, 1927-2001
Publicado: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
por: Dalby, Andrew
Publicado: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
por: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Publicado: (2006)