Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Saved in:
Main Author: | Βενετούλιας, Γιώργης (Author) |
---|---|
Other Authors: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Author of introduction, etc.) |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Subjects: |
Similar Items
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
by: Oliver, Jamie, 1973-
Published: (2010) -
Jamie's America /
by: Oliver, Jamie, 1973-
Published: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
by: Harris, Marvin, 1927-2001
Published: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
by: Dalby, Andrew
Published: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
by: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Published: (2006)