Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Βενετούλιας, Γιώργης (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Συγγραφέας εισαγωγής κ.λπ.) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
ανά: Oliver, Jamie, 1973-
Έκδοση: (2010) -
Jamie's America /
ανά: Oliver, Jamie, 1973-
Έκδοση: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
ανά: Harris, Marvin, 1927-2001
Έκδοση: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
ανά: Dalby, Andrew
Έκδοση: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
ανά: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Έκδοση: (2006)