Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
Guardat en:
Autor principal: | Βενετούλιας, Γιώργης (Autor) |
---|---|
Altres autors: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (Autor d'introducció, etc.) |
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
per: Oliver, Jamie, 1973-
Publicat: (2010) -
Jamie's America /
per: Oliver, Jamie, 1973-
Publicat: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
per: Harris, Marvin, 1927-2001
Publicat: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
per: Dalby, Andrew
Publicat: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
per: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Publicat: (2006)