Το μυριστικό κυδώνι : η παραδοσιακή κουζίνα της Κύθνου /
Το φαγητό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του πολιτισμού, αλλά είναι κι ένα σημαντικό κεφάλαιο της επιστήμης της Λαογραφίας στη μελέτη του υλικού βίου του λαού της υπαίθρου. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται η παραδοσιακή μαγειρική της Κύθνου (ή: Θερμιά) όπως διαμορφώθηκε ως τα μέσα, περί...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Βενετούλιας, Γιώργης (مؤلف) |
---|---|
مؤلفون آخرون: | Μαμαλάκης, Ηλίας, 1949- (كاتب المقدمة، إلخ.) |
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Εν πλω : Δήμος Κύθνου,
2011
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
بواسطة: Oliver, Jamie, 1973-
منشور في: (2010) -
Jamie's America /
بواسطة: Oliver, Jamie, 1973-
منشور في: (2009) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
بواسطة: Harris, Marvin, 1927-2001
منشور في: (1989) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
بواسطة: Dalby, Andrew
منشور في: (2000) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
بواسطة: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
منشور في: (2006)