Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /
Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...
Gespeichert in:
Hauptverfasser: | Λαζάρου, Λευτέρης (VerfasserIn), Κοχυλά, Νταϊάνα (VerfasserIn) |
---|---|
Weitere Verfasser: | Στενός, Βασίλης (FotografIn) |
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
2006
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Τάρτες και κις : 30 απλές και νόστιμες συνταγές /
Veröffentlicht: (2010) -
Ψωμί και αλάτι : the cookbook /
von: Λουκάκος, Γιάννης
Veröffentlicht: (2010) -
Finger food και tapas : 30 εύκολα μεζεδάκια /
Veröffentlicht: (2010) -
Νηστήσιμα φαγητά και γλυκά : 338 συνταγές : 34 έγχρωμες φωτογραφίες /
von: Μαντζαρίδου, Κατερίνα
Veröffentlicht: (1990) -
15 λεπτά γεύματα : απολαυστικά και θρεπτικά πιάτα σε χρόνο ρεκόρ /
von: Oliver, Jamie, 1973-
Veröffentlicht: (2012)