Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...

Cur síos iomlán

Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Κύριοι συγγραφείς: Λαζάρου, Λευτέρης (Údar), Κοχυλά, Νταϊάνα (Údar)
Údair Eile: Στενός, Βασίλης (Grianghrafadóir)
Formáid: Leabhar
Teanga:Greek
Foilsithe: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2006
Ábhair:
Cur Síos
Achoimre:Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
Cur Síos Fisiciúil:216 σ. : έγχρ. εικ. ; 27 εκ.
ISBN:960-442-374-6