Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Λαζάρου, Λευτέρης (Egilea), Κοχυλά, Νταϊάνα (Egilea)
Beste egile batzuk: Στενός, Βασίλης (Argazkilaria)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2006
Gaiak:
Deskribapena
Gaia:Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
Deskribapen fisikoa:216 σ. : έγχρ. εικ. ; 27 εκ.
ISBN:960-442-374-6