Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...

وصف كامل

محفوظ في:
التفاصيل البيبلوغرافية
المؤلفون الرئيسيون: Λαζάρου, Λευτέρης (مؤلف), Κοχυλά, Νταϊάνα (مؤلف)
مؤلفون آخرون: Στενός, Βασίλης (المصور)
التنسيق: كتاب
اللغة:Greek
منشور في: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2006
الموضوعات:
الوصف
الملخص:Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
وصف مادي:216 σ. : έγχρ. εικ. ; 27 εκ.
ردمك:960-442-374-6