Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Αλεξιάδου, Βέφα (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Phiên bản: | 17η έκδ |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Bằng: Ντουνέτας, Μιχάλης
Được phát hành: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Bằng: Ψυχούλη, Ελένη
Được phát hành: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
Bằng: Σμυρλή, Βίκη
Được phát hành: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
Bằng: Beutner, Brigitte
Được phát hành: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
Bằng: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Được phát hành: (1988)