Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Kaydedildi:
Yazar: | Αλεξιάδου, Βέφα (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Edisyon: | 17η έκδ |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Yazar:: Ντουνέτας, Μιχάλης
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Yazar:: Ψυχούλη, Ελένη
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
Yazar:: Σμυρλή, Βίκη
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
Yazar:: Beutner, Brigitte
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
Yazar:: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1988)