Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Izdaja:17η έκδ
Teme:

Podobne knjige/članki