Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Сохранить в:
Главный автор: | Αλεξιάδου, Βέφα (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Редактирование: | 17η έκδ |
Предметы: |
Схожие документы
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
по: Ντουνέτας, Μιχάλης
Опубликовано: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
по: Ψυχούλη, Ελένη
Опубликовано: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
по: Σμυρλή, Βίκη
Опубликовано: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
по: Beutner, Brigitte
Опубликовано: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
по: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Опубликовано: (1988)