Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Αλεξιάδου, Βέφα (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Редактирование:17η έκδ
Предметы:

Схожие документы