Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Na minha lista:
Autor principal: | Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Edição: | 17η έκδ |
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Por: Ντουνέτας, Μιχάλης
Publicado em: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Por: Ψυχούλη, Ελένη
Publicado em: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
Por: Σμυρλή, Βίκη
Publicado em: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
Por: Beutner, Brigitte
Publicado em: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
Por: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Publicado em: (1988)