Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Szczegółowa specyfikacja

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Αλεξιάδου, Βέφα (Autor)
Format: Książka
Język:Greek
Wydane: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Wydanie:17η έκδ
Hasła przedmiotowe:

Podobne zapisy