Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Αλεξιάδου, Βέφα (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
Editie: | 17η έκδ |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
door: Ντουνέτας, Μιχάλης
Gepubliceerd in: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
door: Ψυχούλη, Ελένη
Gepubliceerd in: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
door: Σμυρλή, Βίκη
Gepubliceerd in: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
door: Beutner, Brigitte
Gepubliceerd in: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
door: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
Gepubliceerd in: (1988)