Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Αλεξιάδου, Βέφα (Auteur)
Formaat: Boek
Taal:Greek
Gepubliceerd in: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Editie:17η έκδ
Onderwerpen:

Gelijkaardige items