Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Αλεξιάδου, Βέφα (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
版:17η έκδ
主題:

類似資料