Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
保存先:
第一著者: | Αλεξιάδου, Βέφα (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
版: | 17η έκδ |
主題: |
類似資料
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
著者:: Ντουνέτας, Μιχάλης
出版事項: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
著者:: Ψυχούλη, Ελένη
出版事項: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
著者:: Σμυρλή, Βίκη
出版事項: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
著者:: Beutner, Brigitte
出版事項: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
著者:: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
出版事項: (1988)