Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Αλεξιάδου, Βέφα (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Edizione:17η έκδ
Soggetti:

Documenti analoghi