Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Αλεξιάδου, Βέφα (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Izdanje:17η έκδ
Teme:

Similar Items