Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Αλεξιάδου, Βέφα (लेखक) |
---|---|
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
संस्करण: | 17η έκδ |
विषय: |
समान संसाधन
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
द्वारा: Ντουνέτας, Μιχάλης
प्रकाशित: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
द्वारा: Ψυχούλη, Ελένη
प्रकाशित: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
द्वारा: Σμυρλή, Βίκη
प्रकाशित: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
द्वारा: Beutner, Brigitte
प्रकाशित: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
द्वारा: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
प्रकाशित: (1988)