Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
שמור ב:
מחבר ראשי: | Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
מהדורה: | 17η έκδ |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
מאת: Ντουνέτας, Μιχάλης
יצא לאור: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
מאת: Ψυχούλη, Ελένη
יצא לאור: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
מאת: Σμυρλή, Βίκη
יצא לאור: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
מאת: Beutner, Brigitte
יצא לאור: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
מאת: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
יצא לאור: (1988)