Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

תיאור מלא

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחבר ראשי: Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
מהדורה:17η έκδ
נושאים:

פריטים דומים