Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Αλεξιάδου, Βέφα (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
Edición:17η έκδ
Materias:

Ejemplares similares