Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Guardat en:
Autor principal: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Autor) |
---|---|
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
per: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Publicat: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
per: Κουζάς, Γεώργιος
Publicat: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Publicat: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
per: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicat: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
per: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicat: (2005)