Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Сохранить в:
Главный автор: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Серии: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Предметы: |
Схожие документы
-
Οδηγός μαγειρικής /
по: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Опубликовано: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Опубликовано: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Опубликовано: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
по: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Опубликовано: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
по: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Опубликовано: (2009)