Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Auteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Reeks: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Οδηγός μαγειρικής /
door: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Gepubliceerd in: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Gepubliceerd in: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Gepubliceerd in: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
door: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Gepubliceerd in: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
door: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Gepubliceerd in: (2009)