Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
שמור ב:
מחבר ראשי: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
סדרה: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
נושאים: |
פריטים דומים
-
Οδηγός μαγειρικής /
מאת: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
יצא לאור: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
יצא לאור: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
יצא לאור: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
מאת: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
יצא לאור: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
מאת: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
יצא לאור: (2009)