Οψοποιών μαγγανείαι, ήγουν, Καλογηρική μαγειρική και ζαχαροπλαστική : Αρχιμ. Δοσιθέου
Οι συνταγές αυτές είναι προϊόν πείρας τριάντα και πλέον χρόνων. "Εν λοπάσι και χύτραις πέπνιγμαι", για να θυμηθώ τον Αριστοφάνη. Είναι συνταγές δοκιμασμένες στην πράξι, στο τηγάνι και στην κατσαρόλα. Δεν είναι του γραφείου. Απουσιάζουν όμως οι κρεατοσυνταγές γιατί τα μοναστήρια δεν κρεωφαγ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Δοσίθεος, Ηγούμενος Ιεράς Μονής Παναγίας Τατάρνης Ευρυτανίας (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
[χ.τ.] :
Ιερά Μονή Παναγίας Τατάρνης,
[2007]
|
Έκδοση: | 14η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική της νέας νοικοκυράς
ανά: Παραδείση, Χρύσα
Έκδοση: (1956) -
Η νέα μαγειρική, ζαχαροπλαστική του ελληνικού σπιτιού /
ανά: Σκούρα, Σοφία Απ. -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
ανά: Παραδείση, Χρύσα
Έκδοση: (1999) -
Νεωτάτη ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική : γραμμένη από ομάδα ειδικών /
Έκδοση: (1959) -
Μαγειρική για κορίτσια που δεν γουστάρουν και γουστάρουν /
ανά: Αργυρού, Αφροδίτη
Έκδοση: (2013)