Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Με πολλές θρεπτικές ουσίες και λίγα λιπαρά. Εύγευστο, χορταστικό και εύκολο στην προετοιμασία.
Kaydedildi:
Diğer Yazarlar: | Αθανασίου, Κωνσταντίνα (Çevirmen) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Φυτράκης,
2001
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
Yazar:: Πετρετζίκης, Άκης
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Yazar:: Willan, Ann
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
Yazar:: Αναστασιάδης, Στέλιος
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
Yazar:: Ισμυρνόγλου, Νένα
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)