Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Με πολλές θρεπτικές ουσίες και λίγα λιπαρά. Εύγευστο, χορταστικό και εύκολο στην προετοιμασία.
Enregistré dans:
Autres auteurs: | Αθανασίου, Κωνσταντίνα (Traducteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Αθήνα :
Φυτράκης,
2001
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
par: Πετρετζίκης, Άκης
Publié: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
par: Willan, Ann
Publié: (1993) -
Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Publié: (2013) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
par: Αναστασιάδης, Στέλιος
Publié: (2002) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
par: Ισμυρνόγλου, Νένα
Publié: (2009)