Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Με πολλές θρεπτικές ουσίες και λίγα λιπαρά. Εύγευστο, χορταστικό και εύκολο στην προετοιμασία.
Saved in:
Other Authors: | Αθανασίου, Κωνσταντίνα (Translator) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Φυτράκης,
2001
|
Subjects: |
Similar Items
-
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
by: Πετρετζίκης, Άκης
Published: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
by: Willan, Ann
Published: (1993) -
Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Published: (2013) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
by: Αναστασιάδης, Στέλιος
Published: (2002) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
by: Ισμυρνόγλου, Νένα
Published: (2009)