200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο /
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθα...
Saved in:
Main Author: | Dries, Inge (Author) |
---|---|
Other Authors: | Γεδεών, Δημήτριος (Translator) |
Format: | Book |
Language: | Greek Dutch |
Published: |
Αθήνα :
Βασδέκης Γ.,
1996
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
Published: (1996) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
by: Σμυρλή, Βίκη
Published: (2000) -
Nigella Christmas : food, family, friends, festivities /
by: Lawson, Nigella, 1960-
Published: (2008) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
by: Παραδείση, Χρύσα
Published: (1999) -
Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκύρες γράφουν τις συνταγές του τόπου τους.
Published: (1988)