200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο - Dries, Inge (Βασδέκης Γ., 1996)
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο, μας δυσκολεύουν στο να ξέρουμε ποιες τροφές συνδυάζονται μεταξύ τους. Αυτός ο βασικός και ευχάριστος οδηγός σας παρέχει πολλές επιλογές και εμπνεύσεις για νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό. Οι εύκολες συνταγές σας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών από όλο τον κόσμο, μερικά παραδοσιακά, αλλά εξωτικά - από Μεξικάνικες Γεμιστές Ντομάτες και Ελβετικές Πατάτες Ροστί μέχρι Ανατολίτικο Στιρ-Φράι και Νασί-Γκορένγκ από την Ινδία. 200 εύκολες συνταγές για Σούπες, Ορεκτικά, Σαλάτες, Ζεστά Πιάτα, Σάλτσες, Ντρέσινγκ. Ευχάριστη προσέγγιση στο υγιεινό, απολαυστικό μαγείρεμα και φαγητό. Από γρήγορα κολατσιά μέχρι πολύπλοκα γεύματα. Πλήρη μενού συνδυασμού τροφών για κάθε περίπτωση. Η INGE DRIES μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου η προσοχή είχε εστιαστεί στην υγιεινή διατροφή και στο φυσικό τρόπο ζωής. Από τη μητέρα της κληρονόμησε την αγάπη για το μαγείρεμα και ο πατέρας της της δίδαξε τα πάντα γύρω από τους διαιτητικούς κανόνες.