200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο /
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθα...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Dries, Inge (Συγγραφέας) |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Γεδεών, Δημήτριος (Μεταφραστής) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek Dutch |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Βασδέκης Γ.,
1996
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
Έκδοση: (1996) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
ανά: Σμυρλή, Βίκη
Έκδοση: (2000) -
Nigella Christmas : food, family, friends, festivities /
ανά: Lawson, Nigella, 1960-
Έκδοση: (2008) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
ανά: Παραδείση, Χρύσα
Έκδοση: (1999) -
Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκύρες γράφουν τις συνταγές του τόπου τους.
Έκδοση: (1988)