Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Awdur) |
---|---|
Awdur Corfforaethol: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Awdur) |
Fformat: | Llyfr |
Iaith: | Greek |
Cyhoeddwyd: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Pynciau: |
Eitemau Tebyg
-
Τεχνολογία κρέατος /
gan: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Cyhoeddwyd: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
gan: Bonadonna, Telesforo
Cyhoeddwyd: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
gan: Willan, Ann
Cyhoeddwyd: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
gan: Πισσάνος, Αντώνιος
Cyhoeddwyd: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
gan: Πετρετζίκης, Άκης
Cyhoeddwyd: (2013)