Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) | 
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | 
      Αθήνα :
        Εθνικό Τυπογραφείο,
    
      1961
     | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Τεχνολογία κρέατος /        
                  
ανά: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Έκδοση: (2001) - 
                
        
          Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /        
                  
ανά: Bonadonna, Telesforo
Έκδοση: (1972) - 
                
        
          Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /        
                  
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) - 
                
        
          Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας        
                  
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977) - 
                
        
          Κρέας : σούπες, σάλτσες /        
                  
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013)