Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
企业作者: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) |
格式: | 图书 |
语言: | Greek |
出版: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
主题: |
相似书籍
-
Τεχνολογία κρέατος /
由: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
出版: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
由: Bonadonna, Telesforo
出版: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
由: Willan, Ann
出版: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
由: Πισσάνος, Αντώνιος
出版: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
由: Πετρετζίκης, Άκης
出版: (2013)