Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Sparad:
Huvudupphovsman: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Författare, medförfattare) |
---|---|
Institutionell upphovsman: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Författare, medförfattare) |
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Τεχνολογία κρέατος /
av: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicerad: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
av: Bonadonna, Telesforo
Publicerad: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
av: Willan, Ann
Publicerad: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
av: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicerad: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
av: Πετρετζίκης, Άκης
Publicerad: (2013)