Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Zapisane w:
1. autor: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autor) |
---|---|
Korporacja: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autor) |
Format: | Książka |
Język: | Greek |
Wydane: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Hasła przedmiotowe: |
Podobne zapisy
-
Τεχνολογία κρέατος /
od: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Wydane: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
od: Bonadonna, Telesforo
Wydane: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
od: Willan, Ann
Wydane: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Wydane: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Wydane: (2013)