Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Bewaard in:
Hoofdauteur: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Auteur) |
---|---|
Coauteur: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Auteur) |
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
-
Τεχνολογία κρέατος /
door: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Gepubliceerd in: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
door: Bonadonna, Telesforo
Gepubliceerd in: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
door: Willan, Ann
Gepubliceerd in: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
door: Πισσάνος, Αντώνιος
Gepubliceerd in: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
door: Πετρετζίκης, Άκης
Gepubliceerd in: (2013)