Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
में बचाया:
मुख्य लेखक: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (लेखक) |
---|---|
निगमित लेखक: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (लेखक) |
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
विषय: |
समान संसाधन
-
Τεχνολογία κρέατος /
द्वारा: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
प्रकाशित: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
द्वारा: Bonadonna, Telesforo
प्रकाशित: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
द्वारा: Willan, Ann
प्रकाशित: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
द्वारा: Πισσάνος, Αντώνιος
प्रकाशित: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
द्वारा: Πετρετζίκης, Άκης
प्रकाशित: (2013)