Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Saved in:
Main Author: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Author) |
---|---|
Corporate Author: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Author) |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
by: Bonadonna, Telesforo
Published: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
by: Willan, Ann
Published: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
by: Πισσάνος, Αντώνιος
Published: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
by: Πετρετζίκης, Άκης
Published: (2013)