Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας) |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τεχνολογία κρέατος /
ανά: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Έκδοση: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
ανά: Bonadonna, Telesforo
Έκδοση: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013)