Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Guardat en:
Autor principal: | Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Autor) |
---|---|
Autor corporatiu: | Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Autor) |
Format: | Llibre |
Idioma: | Greek |
Publicat: |
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
|
Matèries: |
Ítems similars
-
Τεχνολογία κρέατος /
per: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicat: (2001) -
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
per: Bonadonna, Telesforo
Publicat: (1972) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
per: Willan, Ann
Publicat: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
per: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicat: (1977) -
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
per: Πετρετζίκης, Άκης
Publicat: (2013)