Ir para o conteúdo
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
A sua conta
Sair
Entrar
Idioma
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Palavra solta
Título
Autor
Assunto
Área/Cota
ISBN/ISSN
Tag
Pesquisar
Avançada
Pesquisa
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Descrição
Citar
Enviar por SMS
Enviar por email
Imprimir
Exportar registo
Exportar para RefWorks
Exportar para EndNoteWeb
Exportar para EndNote
Adic. favoritos
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Συγγραφέας)
Autor Corporativo:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Συγγραφέας)
Formato:
Livro
Idioma:
Greek
Publicado em:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Assuntos:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Exemplares
Descrição
Registos relacionados
Registo fonte
Descrição
Descrição Física:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Registos relacionados
Τεχνολογία κρέατος /
Por: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicado em: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Por: Bonadonna, Telesforo
Publicado em: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
Por: Willan, Ann
Publicado em: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Por: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicado em: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
Por: Πετρετζίκης, Άκης
Publicado em: (2013)
A carregar...