Preskoči na sadržaj
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Tvoj račun
Odjavi se
Prijava
Jezik
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Sva polja
Naslov
Autor
Tema
Signatura
ISBN/ISSN
Oznaka
Nađi
Napredno
Traži
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Opis
Citiraj ovo
Pošalji SMS
Pošalji ovo e-poštom
Ispiši
Izvezi zapis
Izvezi u RefWorks
Izvezi u EndNoteWeb
Izvezi u EndNote
Spremi u popis
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Autor)
Autor kompanije:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Autor)
Format:
Knjiga
Jezik:
Greek
Izdano:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Teme:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Primjerci
Opis
Similar Items
Prikaz za djelatnike knjižnice
Opis
Opis:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
od: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Izdano: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
od: Bonadonna, Telesforo
Izdano: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
od: Willan, Ann
Izdano: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Izdano: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Izdano: (2013)
Učitavanje...