Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Do Chuntas
Logáil Amach
Logáil Isteach
Teanga
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Gach Réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
Aimsigh
Ardroghanna
Cuardaigh
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Cur Síos
Luaigh É Seo
Seol É Seo mar Theachtaireacht Téacs
Seol é seo mar ríomhphost
Priontáil
Easpórtáil an Taifead seo
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Cuir leis na Ceanáin
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Príomhúdar:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Údar)
Údar Corparáideach:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Údar)
Formáid:
Leabhar
Teanga:
Greek
Foilsithe:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Ábhair:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Sealbhúcháin
Cur Síos
Míreanna Comhchosúla
Amharc Foirne
Cur Síos
Cur Síos Fisiciúil:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Míreanna Comhchosúla
Τεχνολογία κρέατος /
le: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Foilsithe: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
le: Bonadonna, Telesforo
Foilsithe: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
le: Willan, Ann
Foilsithe: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
le: Πισσάνος, Αντώνιος
Foilsithe: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
le: Πετρετζίκης, Άκης
Foilsithe: (2013)
Á lódáil...