Aller au contenu
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Votre compte
Se déconnecter
Connexion
Langue
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Tous les champs
Titre
Auteur
Sujet
Cote
ISBN/ISSN
Tag
Rechercher
Recherche avancée
Rechercher
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Description
Citer
Envoyer par SMS
Envoyer par courriel
Imprimer
Exporter les notices
Exporter vers RefWorks
Exporter vers EndNoteWeb
Exporter vers EndNote
Ajouter aux favoris
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Auteur)
Collectivité auteur:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Auteur)
Format:
Livre
Langue:
Greek
Publié:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Sujets:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Exemplaires
Description
Documents similaires
Affichage MARC
Description
Description matérielle:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Documents similaires
Τεχνολογία κρέατος /
par: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publié: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
par: Bonadonna, Telesforo
Publié: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
par: Willan, Ann
Publié: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
par: Πισσάνος, Αντώνιος
Publié: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
par: Πετρετζίκης, Άκης
Publié: (2013)
Chargement en cours...