Saltar al contenido
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Su cuenta
Salir
Entrar
Lenguaje
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Todos los Campos
Título
Autor
Materia
Número de Clasificación
ISBN/ISSN
Etiqueta
Buscar
Avanzado
Buscar
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Descripción
Citar
Describir
Enviar este por Correo electrónico
Imprimir
Exportar Registro
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Agregar a favoritos
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Autor)
Autor Corporativo:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Autor)
Formato:
Libro
Lenguaje:
Greek
Publicado:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Materias:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Existencias
Descripción
Ejemplares similares
Vista Equipo
Descripción
Descripción Física:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Ejemplares similares
Τεχνολογία κρέατος /
por: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Publicado: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
por: Bonadonna, Telesforo
Publicado: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
por: Willan, Ann
Publicado: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
por: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicado: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
por: Πετρετζίκης, Άκης
Publicado: (2013)
Cargando...