Skip to content
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Your Account
Log Out
Login
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Search
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Author)
Corporate Author:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Subjects:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description
Physical Description:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
by: Bonadonna, Telesforo
Published: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
by: Willan, Ann
Published: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
by: Πισσάνος, Αντώνιος
Published: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
by: Πετρετζίκης, Άκης
Published: (2013)
Loading...