Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ. (Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Εθνικό Τυπογραφείο, 1961
Θέματα:
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:130 σ. : πίν. ; 24 εκ.