Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
Είσοδος
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Αναζήτηση
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προσθήκη στα αγαπημένα
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
(Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Ελλάδα. Υπουργείο Γεωργίας. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας. Διεύθυνση Κτηνοτροφίας. Τμήμα Ζωοτεχνίας
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Έκδοση:
Αθήνα :
Εθνικό Τυπογραφείο,
1961
Θέματα:
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Παραγωγή
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Φυσική περιγραφή:
130 σ. : πίν. ; 24 εκ.
Παρόμοια τεκμήρια
Τεχνολογία κρέατος /
ανά: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Έκδοση: (2001)
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
ανά: Bonadonna, Telesforo
Έκδοση: (1972)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977)
Κρέας : σούπες, σάλτσες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013)
Φορτώνει......